компютър Fujitsu Esprimo D556

компютър Fujitsu Esprimo D556
16 January, 2021

Компютри Втора Ръка Fujitsu Esprimo D556

Обновен компютър втора ръкаПочистен вътрешно и външно, с проверен хардуер. 100% технически изправен и готов за експлоатация. Предлагаме го със стандартен гаранционен срок при закупуване от 12 месеца. Имате възможност за удълажване в момента на покупка.

Fujitsu Esprimo D556 e подходящ както за офис работа, така и за Домашна употреба. Кутията може да стои както легнала така и права. Заедно с неговите компактни размери, го правят практичен за пестене на пространство. Хардуерно е от технологично поколение края на 2016г. до първата четвърт на 2017г.. Но въпреки това е производителен и работи бързо. 

Немският производител на компютърна техника използва за модела Висок клас захранване "80% Plus Gold". Има ниска консумация на енергия, без да има загуба в производителността. То е енерго - ефективно и намалява вашите разходи за електро енергия, пести финанси.

За най-добър комфорт и бързодействие при работата с компютъра. Можем да добавим последно технологично поколение Хард диск - M.2 Nvme 256GB със скорост на Четене 3500MB/s,  Записване 3000MB/s. Това е 6 пъти по-бързо от  SSD и приблизително 30 пъти по-бързо от HDD.

Препоръчваме Ви употребата на оригинален Windows 10 Professional. Има вградена антивирустна програма и защити. Те се актуализират ежедневно и предпазват вашите данни от злонамерен софтуер.

Купувайки Fujitsu Esprimo D556 от Subincho.com, имате опция "връщане с доплащане" след дългогодишна употреба.

Добави коментар
Captcha